Agenda

OPEN AVOND/MIDDAG NATUURTEMPEL

Kom je bij Earth Awareness, dan stap je even een werkelijk andere wereld binnen. Creativiteit viert hoogtij in dit buitengewoon bosrijke dorpje, waar monumentale bunkerboerderijen hier en daar opduiken tussen de kollossale bomen met uitzonderlijk veel fluitende vogels. Het is een indrukwekkend gezicht, een levendig decor met een boeiend verhaal. Het pareltje in het geheel is een adembenemend kunstwerk, de NatuurTempel, HET icoon van de groene revolutie! Of je de NatuurTempel ook zelf eens kunt komen bekijken? Natuurlijk, welkom,.. een bezoekje zorgt altijd voor een onvergetelijk momentje van inspiratie.


Wij zijn superblij met de grote en toenemende interesse in de NatuurTempel en begrijpen precies waarom we veel mails ontvangen van mensen met vragen over de constructie, de materialen, de samenwerkingen, de obstakels, de risico’s, de evenementen of de verhuur. Mensen met soortgelijke dromen die de sfeer wel eens willen proeven of mensen die hongerig zijn naar achtergronden en motieven. Het gedachtengoed leeft, dichter bij de natuur met een kleinere footprint, off grid, cratief en echt anders dan we gewend zijn in Nederland. Hier vind je het allemaal. Sinds 2001 leven (lees wonen & werken) we hier op de ritmes van de seizoenen en in de flow van creativiteit.

We vertellen je er graag meer over op onze open avonden of middagen (voertaal Nederlands). Eens in de anderhalve maand zetten we de poorten van NatuurTempel open om mensen zoals jij te ontvangen in de belevingsruimte waar sinds 2012 al meer dan 250 mensen met heel veel plezier aan hebben meegebouwd. Reserveer snel een plekje, want op het laatste moment is het meestal al volgeboekt. Ook ontzettend tof om bij wijze van team- of familie-uitje te boeken op een datum naar keuze. Kijk voor meer informatie op https://earthawareness.nl/op-aanvraag

Zondag 20 december van 15.00-17.00 uur (volgeboekt)

Zaterdag 30 januari van 15.00-17.00 uur (volgeboekt)

Woensdag 3 maart van 18.00-20.00 uur (volgeboekt)

Maandag 12 april van 19.00-21.00 uur (volgeboekt)

Dinsdag 4 mei van 19.00-21.00 uur (volgeboekt)

Dinsdag 6 juli van 14.00-16.00 uur

Dinsdag 6 juli van 19.00-21.00 uur

Dinsdag 24 aug van 19-21 uur

Reserveren

Schrijf een mail naar: r[email protected] Vermeld het aantal personen. De open avond of middag is op basis van een donatie. De hoogte van jouw donatie mag afhankelijk zijn van wat je kan missen en/of wat je wil bijdragen om dit vernieuwende project te ondersteunen. Alle donaties worden 100% besteed aan het verder in orde maken van de NatuurTempel.


Adres, Vervoer en Parkeren

Earth Awareness bevind zich op de Ambonstraat 5, 9572MV in Teuge. De Ambonstraat is een zijstraat van de Rijksstraatweg, die van Apeldoorn naar Deventer loopt. Deze straat staat niet vernoemd op alle kaarten (de navigatie herkent het vaak wel).

De Ambonstraat bevind zich achter een groot houten hek. Je kunt de auto buiten het hek parkeren. Loop dan rechtdoor, tot het tweede huis aan de linkerkant, waar je de grote oprit op kunt. Je bent nu aangekomen bij Earth Awareness.

Kom je met het openbaar vervoer, houd er dan rekening mee dat de bus vanaf Apeldoorn naar Teuge in het weekend en s’ avonds na 19.00 uur online gereserveerd dient te worden, dit is gratis. De bus stopt nagenoeg voor de deur (halte De Wacht). 

Wij organiseren regelmatig ceremonies voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Wij geloven dat ware verandering namelijk van binnenuit komt, daarvoor dien je te weten wie je werkelijk bent en wat bij je past. Het is naar ons inzien belangrijk om je van tijd tot tijd opnieuw af te stemmen met jezelf en alles om je heen. Het leven waar te nemen, te beschouwen. Dit doen we in groepsverband of in een privé setting. Een dag of meerdere dagen, er is van alles mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over ceremonies

0