Stel je vraag of laat een bericht voor ons achter

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

OOK EEN BIJDRAGE LEVEREN AAN DE NATUURTEMPEL?

Zonder de donaties van onze sympathisanten was deze droom nooit zover gekomen! We sparen nu nog voor een andere cover voor de dome, deze is tijdelijk van plastic, maar wil uiteindelijk van materiaal gemaakt worden.

Wil jij dit project een stukje vooruit helpen? Wij zijn heel blij met giften in de vorm van bruikbare materialen en dergelijke. Voor de onmisbare financiële giften kun je storten op reknr:

NL79 RBRB 0778 2289 32 tnv Stichting Earth Awareness 

Stichting Earth Awareness

KVK 08175846

Adres, Vervoer en Parkeren

Earth Awareness bevind zich op de Ambonstraat 5, 9572MV in Teuge. De Ambonstraat is een zijstraat van de Rijksstraatweg, die van Apeldoorn naar Deventer loopt. Deze straat staat niet vernoemd op alle kaarten (de navigatie herkent het vaak wel).

De Ambonstraat bevind zich achter een groot houten hek. Je kunt de auto buiten het hek parkeren. Loop dan rechtdoor, tot het tweede huis aan de linkerkant, waar je de grote oprit op kunt. Je ziet de NatuurTempel al oprijzen tussen de bomen.

Kom je met het openbaar vervoer, houd er dan rekening mee dat de bus vanaf Apeldoorn of Twello, naar Teuge, in het weekend en 's avonds na 19.00 uur online gereserveerd dient te worden. De bus stopt nagenoeg voor de deur.